Salam Sejahtera,

Salam sejahtera, selamat datang ke blog saya yang serba kekurangan ini. Terima kasih saya ucapkan pada semua kerana sudi datang berkunjung ke blog ini. Sekiranya ada apa-apa persoalan atau perasaan ingin tahu lebih lanjut lagi berhubung dengan isu-isu yang terkandung di dalam blog ini, kecil tapak tangan 1Malaysia saya tadahkan. Kawan-kawan semua saya persilakan untuk bertanyakan terus kepada saya melalui phone, emel atau ruang chat yang ada disediakan dalam blog ini. Kita juga boleh terus berinteraksi dengan menjadi follow di antara sesama kita manalah tahukan hari ini, esok atau lusa mungkin tiba-tiba sahaja muncul sesuatu perkara atau peluang yang datang samada dari saya ataupun dari kawan-kawan, jadi mudahlah ianya dikongsibincangkan. Kerana kate orang “peluang itu selalunya datang dalam keadaan kita tidak bersedia”…dengan cepatnya maklumat itu sampai pada kita & pantas kemasnya tindakan proaktif yang menyusulinya ……. Apakah hasilnya?

Faedah

 • FAEDAH SETERUSNYA IALAH ANDA MENDAPAT DISKAUN 6% JIKA ANDA MEMPERBAHARUI INSURAN KERETA MELALUI iFM DAN BOLEH MENJADI WAKIL BAGI PIHAK SYARIKAT.
 • DENGAN MEMBUKA AKAUN PELABURAN SIMPANAN TETAP ALLIANZ LIFE DANAPADU INI JUGA DIHADIAHKAN INSURAN HAYAT BERNILAI RM42,000 HINGGA RM72,000 ( Mengikut Umur).
 • ANDA JUGA DIHADIAHKAN PA INSURAN SEBANYAK RM20,000
 • Tuntutan perubatan RM500/ Kemalangan
 • DAN YANG PALING HEBAT, ANDA BOLEH MEMPROMOSIKAN PRODUK DANA PADU INI SEBAGAI WAKIL iFM. ANDA BOLEH MENJANA PENDAPATAN TANPA HAD SEBAGAI WAKIL SECARA AUTOMATIK DI BAWAH AGENSI INFOMASTER YANG MEMBINA SISTEM PEMASARAN SECARA NETWORKING.
 • BAGAIMANAKAH ANDA BOLEH BERMULA SEBAGAI WAKIL AGENSI INFOMASTER?
  • MENDAFTAR SEBAGAI AHLI IFM : BAYARAN KEAHLIAN RM200.00. ANDA AKAN MENERIMA MARKETING KIT, KURSUS LATIHAN UNTUK AHLI BARU DAN BANTUAN SOKONGAN DARI KUMPULAN ANDA UNTUK MEMPROMOSIKAN PAKEJ HEBAT INI.
  • MENYIMPAN UNTUK BULAN PERTAMA & KEDUA SEKALI GUS : CONTOHNYA , ANDA INGIN MENYIMPAN RM100 SEBULAN MAKA SEBAGAI PERMULAAN PENYERTAAN PROGRAM DANA PADU INI ANDA DIKEHENDAKI MENYIMPAN RM200 . ( SIMPANAN BULAN 1 & 2 )
  • SIMPANAN BULANAN SETERUSNYA BOLEHLAH ANDA LAKUKAN MELALUI POTONGAN GAJI ATAU DEBIT / ARAHAN BANK.
APAKAH KEISTIMEWAAN LAIN SEBAGAI PENYIMPAN DALAM AKAUN PELABURAN SIMPANAN TETAP ALLIANZ DANA PADU?
 • SISTEM NETWORKING YANG DISEDIAKAN MENAWARKAN PELUANG PENDAPATAN / KOMISEN & BONUS SEKIRANYA ANDA AKTIF MEMPROMOSI / MEMASARKAN PRODUK INI.
 • CUBA LIHAT PAPARAN DI BAWAH , JIKA ANDA MENCARI 12 ORANG RAKAN UNTUK MENYERTAI PROGRAM DANA PADU INI , ANDA DIBAYAR 15% IAITU 12 ORANG X RM1200 X 15% = RM2160.00 . DENGAN MENAJA 12 ORANG BERMAKNA ANDA TELAH MENDAPAT PERCUMA SIMPANAN TETAP ANDA SELAMA SETAHUN (RM1200) JIKA SIMPANAN BULANAN ANDA MINIMA RM100 SEBULAN. MALAH ANDA MENDAPAT KEUNTUNGAN / LEBIHAN SEBANYAK RM960.00 .
 • APABILA KUMPULAN ANDA PULA MENAJA, LEVEL 1 ANDA BERKEMBANG DAN ANDA MENIKMATI 3.5% BONUS LEVEL TERSEBUT. BEGITULAH SETERUSNYA DI LEVEL KE-2 , 2.5%, DAN DI LEVEL KE-3 HINGGA LEVEL KE-6 , 0.5% .
 • INILAH PELUANG YANG RAMAI ORANG CARI KERANA MENGABUNGKAN 3 DALAM 1 IAITU SIMPANAN PERCUMA + INSURAN PERCUMA + PENDAPATAN PERCUMA. HANYA DENGAN USAHA YANG MINIMA DIPERINGKAT AWAL , ANDA BOLEH MENIKMATI KESENANGAN HASIL PEMIKIRAN POSITIF YANG BIJAKSANA. WAJARKAH PELUANG INI ANDA BIARKAN BEGITU SAHAJA ?
[CI2.jpg]